Meetdiensten

Besparing via meetdiensten

Denkt u dat u bij uw huidige meetbedrijf teveel betaald voor de maandelijkse huur meetdiensten?

 

Sinds de liberalisering van de energiemarkt mag iedere grootverbruiker zelf bepalen bij welke leverancier hij energie afneemt en is vrij in de keuze van het meetbedrijf. De nadruk heeft de aflopen jaren vooral gelegen op het genereren van besparingen via de energieleverancier, terwijl via een wisseling van meetbedrijf een groot financieel voordeel behaald kan worden.

 

Met een overstap van meetbedrijf kunt u direct tientallen euro’s per maand besparen. Deze overstap is relatief onbekend maar zeer eenvoudig te regelen. Daarnaast is geen investering vooraf vereist en kunt u direct starten met besparen! Duraflow helpt in samenwerking met erkend meetbedrijf EMB2020 met deze overstap.

Bespaar tientallen euro's per maand

Bespaar nu tientallen euro’s per maand, zonder initiële investering!

Bent u een grootverbruiker?

U heeft een grote gas- en/of elektriciteitsaansluiting wanneer u een grootverbruiker bent, hier is sprake indien er sprake is van:

  • Elektriciteitsaansluiting van 3×80 ampère of meer (volgens de Elektriciteitswet)
  • Gasaansluiting met een gasmeter groter dan G25 met een doorlaatwaarde van > 40kubieke meter gas per uur (volgens de Gaswet)
slimme-meter_v2

Wat is een meetbedrijf?

Een meetbedrijf plaatst en beheert uw energiemeters. Daarnaast dragen zij zorg voor het collecteren van energiedata en bijbehorende validatie.

Duraflow biedt in samenwerking met meetbedrijf EMB2020 deze diensten ook aan, maar dan tegen een (veel) scherper tarief waardoor een financieel voordeel te behalen is.

Certificaten

EMB2020 beschikt over TenneT erkenning en ISO9001:2008 certificaat

Geen initiële investering

Onmiddellijk beginnen met besparen en geen initiële investering

Energie Monitoring

Inclusief Duraflow Energie Monitoring, met alle bijkomende voordelen

Besparing

Een besparing van honderd(en) euro’s per jaar

Duraflow voert Meetdiensten uit in samenwerking met partner, meetbedrijf EMB2020.